Simat organitza tallers de Pasqua gratuïts per a la població infantil

L’objectiu és que la població infantil estiga entretinguda en unes vacances de Pasqua diferents

 

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha organitzat uns tallers gratuïts per a Pasqua per als xiquets i les xiquetes d’entre 5 i 13 anys al Casal Jove del municipi.

Les activitats començaran l’1 d’abril amb jocs d’habilitat i destresa i un concurs de dibuix. El dimarts 6 d’abril es reprendran amb algunes classes de Tik Tok i un torneig de ping-pong. El dimecres 7 d’abril es continuarà amb les classes de Tik Tok i un torneig de futbolí. Per al dijous, des de la Regidoria s’ha preparat una recerca del tresor i un curs de fotografia. Els tallers acabara el divendres 9 d’abril, quan hi haurà un talent show i una globotada. Totes les activitats es realitzaran entre les 10:30 h i les 13:30 h.

Per poder acudir a les activitats, el veïnat haurà d’apuntar-se al telèfon de l’Ajuntament (618 06 98 35) fins al 30 de març, ja que l’aforament és limitat degut a les restriccions sanitàries.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha destacat que amb estes activitats «pretenem que els més menuts estiguen entretinguts en un any difícil, en què tots sabem que les vacances de Pasqua seran molt diferents». A més, ha assegurat que «seguirem el protocol sanitari en tot moment perquè la salut i la seguretat dels més menuts és essencial».