Xeraco busca els millors músics de la Comunitat Valenciana

El certamen tindrà lloc el dia 16 de setembre de 2023 i l’entrada serà gratuïta

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xeraco ha convocat la segona edició del Concurs «Xeraco Nous Talents», que tindrà lloc el pròxim 16 de setembre en la plaça de la Generalitat del municipi. La iniciativa està proposada per a persones d’entre 16 i 30 anys que estudien, treballen o residisquen en la Comunitat Valenciana, siguen solistes o que conformen una banda musical.

L’objectiu principal del certamen és visibilitzar i donar suport a joves cantants d’àmbit autonòmic, difonent i donant a conéixer el seu talent, així com premiar l’esperit creatiu i innovador de les persones participants. «El talent musical fluix a caudals en la Comunitat Valenciana se sap, però aquest enginy i aquesta potent creativa iniciativa de bandes i solistes no tenen la notorietat que es mereixen, és per això que des de l’Ajuntament de Xeraco i la Regidoria de Joventut volem oferir oportunitats als joves artistes emergents» apunta la regidora de Joventut de Xeraco, María José Castelló.

El jurat compost per tres membres professionals rellevants del sector musical escollirà la millor interpretació en la categoria grupal amb un premi de 500 euros i la millor interpretació solista amb un premi de 300 euros.

Els i les joves que estiguen interessats a presentar-se al concurs, hauran de presentar-se per via telemàtica fins al 10 de juny a través de la seu electrònica municipal (www.xeraco.es).