Xeraco es mobilitza per recollir ajuda urgent adreçada a Ucraïna

Des de Benestar Social s’ha contactat amb les tres farmàcies del municipi per tal de col·laborar en la donació de material farmacèutic de primers auxilis.

L’ajuntament de Xeraco, juntament amb l’Associació d’Ucraïnesos de la Safor i de València, han organitzat una campanya d’ajuda per donar resposta urgent a la dimensió humanitària del conflicte que viu Ucraïna des del passat dijous, dia en què es va produir la invasió per part de Rússia.

Després de la petició de l’entitat pel que fa a la necessitat de medicaments i aliments a Ucraïna; la Regidoria de Benestar Social ha contactat amb les tres farmàcies del municipi per tal de col·laborar en la donació de material farmacèutic de primers auxilis.

A més de la donació de medicaments, a la qual s’han sumat les farmàcies del nostre municipi, qualsevol persona que vulga col·laborar per donar aliments pot acostar-se a un dels tres punts farmacèutics i aportar-ne la donació de medicaments; també, a l’Ajuntament en horari de matí i a l’Espai Jove en horari de vesprada per als aliments no peribles.

Tot el material mèdic de primers auxilis i aliments que es puga recollir es traslladarà fins a l’Associació d’Ucraïnesos de València i des d’allí, en un tràiler, que ix entre el dijous i divendres fins a Ucraïna.

La regidora de Benestar Social, Amparo Barrios, ha destacat que “Xeraco sempre ha sigut un poble solidari. I hui el nostre compromís és amb la ciutadania ucraïnesa que està patint aquest atac i també amb els ciutadans ucraïnesos que viuen amb preocupació aquesta situació des de la nostra localitat”.