El Mercat d’Oliva promociona els seus productes amb tapes gratuïtes

Durant tots els dissabtes del mes de juny, els clients i clientes que realitzen les seues compres en el Mercat Municipal d’Oliva podran gaudir d’una tapa gratis.

El mercat municipal d’Oliva en col·laboració amb la regidoria de Comerç, mercats i consum de l’ajuntament d’Oliva, Unió Gremial i la Diputació de València organitzen la campanya: «Gaudix dels productes frescos i de tapes al Mercat» amb l’objectiu d’animar a la població d’Oliva a visitar el mercat municipal d’Oliva durant els dissabtes 3, 10, 17 i 24 de juny.

Durant tots els dissabtes del mes de juny, els clients i clientes que realitzen les seues compres en qualsevol dels llocs del Mercat Municipal d’Oliva podran gaudir d’una tapa gratis.

La regidora de Comerç, mercats i consum, Yolanda Balaguer, anima a tota la població d’Oliva a visitar el mercat municipal d’Oliva, adquirir productes frescos i de qualitat i gaudir d’una varietat de tapes de regal.

A través de les xarxes socials del mercat municipal d’Oliva es publicarà l’horari de lliurament i els tipus de tapes de regal per a cada dissabte.