Home Actualitat Xàtiva recrea als Borja en un espectacle virtual en una capella del segle XVI

Xàtiva recrea als Borja en un espectacle virtual en una capella del segle XVI

Xàtiva recrea als Borja en un espectacle virtual en una capella del segle XVI

Aquest espai està ubicat a la capella de l’antic Hospital Reial i alberga un innovador espectacle audiovisual sobre la família valenciana més internacional

En aquest espai les persones visitants podran gaudir d’un innovador espectacle audiovisual sobre la família Borja, que es projecta sobre les parets de la capella d’un dels edificis patrimonials més emblemàtics de Xàtiva: l’antic Hospital Reial. Aquest edifici es troba ubicat a la plaça Calixt III, front al lloc on va ser batejat el primer Papa que Xàtiva va donar al món.

A través de l’espectacle, els i les visitants poden gaudir d’una original aventura virtual on es repassa la història dels Borja i es repassen els edificis de la ciutat vinculats a la coneguda família amb una combinació de gravats i miniatures de l’època renaixentista amb imatges actuals de la ciutat, tot junt a efectes especials i de so.

L’horari de l’Espai Borja, que obrirà durant els mesos de juliol, a partir del dia 5, i agost, serà de divendres a dissabte de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores, i diumenges i festius de 10 a 14 hores.