Home Actualitat La Plataforma per la Reindustrialització demana al conseller Climent més autoconsum i una millor FP

La Plataforma per la Reindustrialització demana al conseller Climent més autoconsum i una millor FP

La Plataforma per la Reindustrialització demana al conseller Climent més autoconsum i una millor FP

El col·lectiu manté una reunió de treball amb el conseller d’Economia Sostenible on COEVAL, FEDAC i IBIAE exposen les seues inquietuds i projectes a desenvolupar durant els pròxims anys

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, composta per COEVAL, FEDAC i IBIAE, va mantindre ahir una reunió a Ibi amb el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent.

Els presidents de les patronals que representen als territoris de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-El Comtat i la Foia de Castalla –Javier Cabedo, Natxo Gómez i Pedro Prieto– li van traslladar l’enhorabona pel seu recent nomenament.

Els mandataris van posar en valor tot el que ha realitzat per la indústria de la Comunitat Valenciana durant l’última legislatura.

Quant a les qüestions tractades, la Plataforma va donar a conéixer al conseller Climent la nova Comissió d’Assumptes Comarcals i Àrees Empresarials de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), aprofitant la presència de Javier Cabedo, president de COEVAL i també d’aquesta comissió.

Tots els membres de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial formen part de CEV. “És una gran fita que ens permetrà, des de la CEV, abordar temes i problemàtiques referents al territori”, assenyalen des de la Plataforma.

D’altra banda, des de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial van tornar a subratllar la importància de l’autoconsum per a reduir els costos industrials de producció, la necessitat d’adaptar la Formació Professional a la realitat de les empreses i la rellevància de la relació de l’entorn dels territoris amb l’Administració.

Així mateix, la Plataforma va presentar a Climent una sèrie de projectes a desenvolupar durant els pròxims anys en benefici de la Comunitat Valenciana. No cal oblidar que COEVAL, FEDAC i IBIAE porten més de cinc anys reunint-se mensualment per a compartir informació i establir sinergies de treball.