Home Albaida Albaida acull el ‘Foro Emprendimiento con Talento’ per a pimes de les comarques centrals

Albaida acull el ‘Foro Emprendimiento con Talento’ per a pimes de les comarques centrals

Albaida acull el ‘Foro Emprendimiento con Talento’ per a pimes de les comarques centrals

La trobada empresarial està dirigida a les Pimes de la Vall d’Albaida i de la resta de les comarques centrals i serà el 9 de juliol

El municipi d’Albaida acollirà el pròxim 9 de juliol el Foro Emprendimiento con Talento, una iniciativa organitzada per l’Ajuntament d’Albaida, COEVAL, ATEVAL i CEEI València, que tindrà lloc en les instal·lacions de l’ajuntament.

Es tracta d’una trobada dirigida principalment a empresaris i gerents de Pimes, així com a emprenedors en una fase avançada de desenvolupament del seu projecte. El seu objectiu és fomentar les sinergies entre les empreses de la comarca a través del networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d’interés per a les Pimes.

El Foro Emprendimiento con Talento agrupa tres activitats diferents. Arrancarà a les 9.30 hores amb un café-networking perquè les empreses participants puguen donar-se a conéixer i intercanviar els seus contactes. A continuació, a les 10.00 hores, tindrà lloc la taula de treball “Oportunitats de negoci. Casos d’èxit”, en la qual les empreses Gaviplas, Klik Tiquet i MLS Textiles-Lurbel presentaran les bases d’adaptació al mercat detectant i aprofitant les tendències i noves oportunitats de negoci amb exemples de casos de primera mà.

La jornada acabarà amb el Plenari “Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 a les xarxes socials”, que arrancarà a les 11.00 hores i que comptarà amb la intervenció de Clara Soler, consultora especialitzada en màrqueting i comunicació. Aquesta sessió està enfocada a mostrar les oportunitats que les xarxes socials ofereixen a les empreses hui dia per a donar-se a conéixer, relacionar-se i mantindre i augmentar la seua cartera de clients.

El Foro Emprendimiento con Talento és una iniciativa que està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Més informació i inscripcions:

http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=14&n=15538