Una fira en Sueca ofereix fins a 200 contractes de treball

40 empreses participen en la marató d’entrevistes

El 28 de novembre, Sueca acollirà el primer Fòrum d’Ocupació SomTalent!, que es desenvoluparà en el Pavelló Cobert des de les 9 fins a les 14 hores.

“Després de comprovar l’èxit d’estes fires d’ocupació en altres localitats, vam pensar que havíem d’oferir-lo també a la nostra comarca ja que no s’havia realitzat mai un esdeveniment d’estes característiques. Vam proposar a la Mancomunitat la seua organització perquè pogueren participar tots els municipis de la comarca”, ha afirmat la regidora, Carmen Pérez.

El Fòrum d’Ocupació Som Talent! consistirà en una marató d’entrevistes en les quals participaran al voltant de 40 empreses amb tres perfils diferents: grans empreses, empreses de treball temporal i pimes.

Les persones interessades a participar per a trobar una ocupació, hauran d’inscriure’s en els departaments d’ADL, tant de la Mancomunitat com dels diferents Ajuntaments, o a través de l’enllaç https://riberabaixa.somtalent.es. També podran presentar-se eixe mateix dia en el Pavelló Cobert, amb el seu currículum, per a participar.