Una empresa busca 30 mossos de magatzem a la Ribera

S’ofereix un contracte temporal per la campanya citrícola amb possibilitats de ser fix discontinu, en jornada completa, en torns rotatius de demà o vesprada.

 

El sector logístic està en plena cerca de perfils professionals. Es tracta d’un sector en auge, que ha incrementat les seues plantilles aquest últim any. Això, unit a la importància del sector frutícola i la intensitat de les campanyes que en els pròxims mesos es desenvoluparan en la zona, estan generant noves oportunitats d’ocupació a València i voltants.

En aquest context, Eurocen, la divisió del Grup Adecco experta en outsourcing de logística industrial, té obert un nou procés de selecció per a cobrir 30 vacants de mosso/a de magatzem de descàrrega de cítrics en la localitat de Sollana (zona Almussafes) a València.

Es tracta d’una gran oportunitat per a aquells candidats/as amb experiència en càrrega i descàrrega manual de cítrics i residència en la zona de la Ribera Baixa.

La funció principal dels perfils seleccionats serà la descàrrega manual de caixes de taronges amb carro fruiter de pala, la neteja de caixes, i el manteniment de l’ordre i neteja.

Per a aquestes posicions es valorarà comptar amb experiència prèvia en càrregues i descàrregues, i tasques de **peonaje en magatzem de cítrics. Es requereix habilitat i equilibri, a més d’incorporació immediata.

Eurocen ofereix un contracte temporal per la campanya (de novembre a abril) amb possibilitats de ser fix discontinu, en jornada completa amb un horari de dilluns a diumenge, dos dies lliures a la setmana, en torns rotatius de demà o vesprada. El salari és de 1.700 euros mensuals, segons el conveni col·lectiu de transport de mercaderies per carretera i logística.

Els/as interessats/as poden enviar les candidatures a la següent adreça de correu electrònic irene.arriaga@adecco.com