Una dona de 75 anys mor a Alcoi en caure’s l’edifici on vivia

L’ensorrament ha afectat inmobles de Sant Agustí

Aquest matí, al voltant de les deu del matí, s’ha produït un ensorrament en els edificis situats al carrer Sant Agustí 8 i 10. Des de primera hora, s’han traslladat fins a la zona efectius de la policia, bombers, la brigada d’obres i responsables municipals.

Després de no poder localitzar a una de les inquilines, s’ha desplaçat fins al lloc una patrulla canina que, finalment, ha localitzat el cos sense vida d’una dona, de 75 anys d’edat, que habitava en el quart pis de l’edifici número 8.

La subdelegada del Govern, Araceli Poblador, també ha visitat la ciutat per a conéixer de primera mà la situació. Els familiars de la víctima han rebut atenció psicològica. Des de l’Ajuntament s’explica que no consta cap expedient obert sobre cap de les dues propietats, ni relatius a la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE), que es va passar en el seu moment, ni a altres problemes.

L’immoble número 8 és propietat de diversos propietaris, entre els quals es troba la víctima i el número 10 és propietat d’un únic propietari. A l’espera de la investigació pertinent, sembla que ha col·lapsat la part posterior dels immobles. L’edifici contigu, el número 6, ha sigut rehabilitat recentment. L’Ajuntament ha decidit desallotjar les finques del número 6 i 8 del carrer Sant Gregori així com el solar posterior que s’utilitza com a aparcament.