Una delegació argentina visita Ontinyent per conèixer la gestió comercial al centre urbà

L’Ajuntament d’Ontinyent i Comerç IN reben la Confederación Argentina de la Mediana Empresa en una jornada en la que s’han intercanviat experiències per avançar en la gestió dels centres comercials oberts.

 

La Confederación Argentina de la Mediana Empresa CAME, entitat similar a la CEOE espanyola, és l´organització empresarial d´implantació nacional més important d´Argentina. Aglutina més de 528.000 empreses, agrupades el 1438 Federacions, Cambres (Associacions) Centres i Unions Industrials i Comercials, Turisme i Producció, Organitzacions Empresarials Locals i Sectorials.

Una delegació integrada per 12 representants de la província de Santa Fe, entre ells alcaldes, el Secretari de comerç, gestors de projectes i cos tècnic, està de visita pel nostre país per conèixer les diferents iniciatives de promoció i desenvolupament de les àrees comercials obertes.

Entre les ciutats visitades, ha estat seleccionada Ontinyent, per la seua particular gestió, gràcies a l’evolució del centre comercial urbà, mitjançant la col·laboració entre l’Ajuntament de la ciutat i l’associació Comerç IN, la qual porta més de 20 anys desenvolupant una tasca professionalitzada de gerència del centre comercial obert.

La recepció i acte de benvinguda tenia lloc fa uns dies en el Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, on el regidor de Promoció Econòmica Juan Pablo Úbeda i la gerent de l’associació Marissa Nacher exposaven la fórmula de treball que permet dinamitzar i fer créixer el sector comercial d’Ontinyent des d’una perspectiva conjunta mitjançant la col·laboració público-privada. A l’acte també han assistit el president i secretari general de COEVAL.

La recepció finalitzava amb una ronda d’intercanvi d’experiències entre els assistents i la visita al punt turístic d’Ontinyent.