Un outlet de moda amb més de 26 estands obri la tercera edició de Fira Mercat Gandia

 

Fira Mercat Gandia es desenvoluparà als mesos de setembre, octubre i novembre i inclourà 5 mostres: Outlet, Reformes, Immobiliària, Fitness i Serveis Audiovisuals

 

El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a presentar la programació de la 3a edició de la Fira Mercat Gandia que es desenvoluparà als mesos de setembre, octubre i novembre i inclourà 5 mostres: Outlet, Reformes, Immobiliària, Fitness i Serveis Audiovisuals. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Gandia que persegueix dinamitzar el consum i els comerços de la nostra ciutat, així com la seua capacitat d’atracció cap a l’exterior, amb totes les mesures de seguretat sanitàries garantides.

Malgrat que es tracta d’una reobertura d’aquest esdeveniment condicionada i limitada per l’evolució de la pandèmia, els objectius d’aquest reinici són els mateixos: “Dinamitzar el consum i servir d’aparador per als nostres comerciants perquè puguen promocionar els seus establiments i productes a l’exterior i atraure a visitants de fora de Gandia”, ha destacat Martínez, qui espera que aquesta edició siga igual o més exitosa que les anteriors, les quals van agrupar 16 fires amb una afluència d’unes 80.000 persones (60% visitants de Gandia, 20% de la Safor i altre 20% de comarques veïnes) amb una mitjana de 5.000 persones per fira. “Volem augmentar els percentatges: 40 % Gandia, 30 % la Safor i 30 % altres destinacions”.

Pel que fa a les infraestructures i el desenvolupament de la Fira, el responsable de Polítiques Econòmiques i Comerços ha assegurat que “les instal·lacions reuneixen totes les mesures de seguretat perquè comptaran amb ventilació natural i mecànica i control d’aforament mesurable per sistemes electrònics”. A més, ha explicat que totes les fires, excepte el de l’outlet, es caracteritzen per una base tècnica d’assessorament que no requereix grans aglomeracions.

Fira Outlet (del 16 al 18 de setembre)

És tracta d’una novetat enguany i és l’única que requereix un cert volum d’afluència, raó per la qual s’ubicarà a la plaça del Prado (exterior), on s’instal·laran 26 carpes amb les millors botigues de moda, calçat i complements de Gandia, amb el corresponent recinte per a controlar el aforament, en unes dates idònies per a aquest sector, “ja que estem parlant del termini del període de rebaixes. Aquesta macro-outlet serà molt útil i atractiu per a comerciants i consumidors perquè generarà un nivell d’assistència semblant o millor que el de les darreres edicions”.

A banda de l’ubicació, altra de les novetats és l’horari, que s’allarga fins a les 21.30 h. Així, serà de 10.30 a 14.00 h i de 17.30 h a 21.30 h. El dijous 16 s’inaugura a les 18.00 h.

Fira Reformes (del 14 al 16 d’octubre)

En aquest cas es realitzarà a l’espai Fira Mercat del Mercat Municipal del Prado, amb 18 estands representant pràcticament totes activitats professionals relacionades amb l’habitatge.

Horari: de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h.

Fira Immobiliària (del 21 al 23 d’octubre)

La fira immobiliària s’ha organitzat conjuntament en Associació d’Apartaments de Lloguer de Gandia (ALOGA) i busca promocionar tot allò que té relació amb el mercat immobiliari (compra, venda, lloguer, promocions, residencial, VPO, finançament, lloguer vocacional, oficines i locals comercials) i hi participen 12 estands.

Horari: de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h.

Fira Fitness (del 28 al 30 d’octubre)

Aquesta altra novetat per a l’edició 2021 està organitzada conjuntament amb l’associació de gimnasos de la Safor i agruparà 12 expositors relacionats amb les activitats del món esportiu i la salut (indoor, outdoor, nutrició, crossfit, box, ioga, pilates, tonificació, zomba, dansa, bike, material esportiu i altres).

Horari: de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h.

Fira Serveis Audiovisuals (del 3 al 5 de novembre)

L’última de les fires serà la de Serveis Audiovisuals (fotografia, vídeo, produccions, publicitat, editorial, moda, producte, boda, comunió, infantil i corporativa) compta amb la col·laboració de la recentment constituïda Associació de Fotògrafs i Videògrafs Professionals de la Safor (FV’s) i serà l’única que es desenvoluparà entre setmana. Les inscripcions encara estan obertes i, de moment, hi participen 10 expositors.

Horari: de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h.