Benifairó redueix el periode mitjà de pagament en 1’51 dies

Des del consistori s’han  volgut destacar les dificultats que presenta la gestió econòmica dels consistoris de pobles amb poca població

 

L’actual Llei Pressupostària marca els 30 dies com el màxim per a pagar factures els ajuntaments, però la bona gestió feta per l’àrea econòmica de l’Ajuntament de Benifairó ha aconseguit situar el periode mitjà de pagament en 1’51 dies . Des del consistori s’ha posat de relleu la dificultat que presenta la gestió econòmica en els ajuntaments dels pobles menuts ja que, com han assenyalat «no només existeix la dificultat de tenir «caixa» per a pagar, sinó també els recursos humans per poder tirar endavant tota la desmesurada càrrega burocràtica en què han submergit a les administracions locals les administracions autonòmiques i estatals.»

Però, com expressen des del govern de l’ajuntament benifaironer, si hi ha algun mèrit està en l’eficiència dels treballadors de l’ajuntament, amb el seu bon treball i implicació en la institució. És més, el mateix alcalde, Josep Antoni Alberola, diu que «se sent orgullós de poder compartir amb uns treballadors com els que tenim a l’ajuntament. La feina d’aquests normalment no transcendeix al públic, sent treballadors que estan exposats a una gran càrrega de treball, responsabilitat i estrès». Pagar les factures amb una mitjana d’1,51 dies és una molt bona notícia per als proveïdors de l’ajuntament, i una molt bona notícia per al poble de Benifairó, perquè mostra el bon funcionament administratiu del consistori.