Es presenta el circuit de Carreres Populars Safor-Valldigna

Les carreres se celebraran en diferents municipis de la Safor-Valldigna entre els mesos de juliol i febrer

 

Un any més el Circuit de Carreres Populars Safor-Valldigna comptarà amb el patrocini de Caixa Popular. Així mostra el seu suport l’entitat financera, com a patrocinador principal.

La signatura d’un conveni de col·laboració que va entrar en vigor des de la primera edició i continua un any més, donada la bona relació entre totes dues parts. Miquel Micó Grau, coordinador de zona de Caixa Popular-Caixa Rural de la Comunitat Valenciana i Vicent Esteve Pons, president del Circuit de Curses Populars la Safor–Valldigna van signar l’acord.

Compromís amb l’esport

Caixa Popular és una entitat financera, cooperativa i valenciana, que aposta per realitzar una banca diferent, social i sostenible. En Caixa Popular aposten per aquesta mena d’activitats esportives. Que es fan a nivell local i fomenta els valors de l’esport saludable i la bona relació entre veïns de les diferents poblacions de la comarca.

Així també fomenta la socialització dels qui la practiquen i ajudar a col·lectius com el Circuit de Curses Populars.
És segons l’entitat financera Caixa Popular, una manera de fer costat a clubs i associacions esportives, patrocinant equips i esdeveniments locals, sempre dins de les seues possibilitats i atesa la filosofia de retorn que ells ofereixen als seus clients.
Des del dia dos de maig les inscripcions al circuit estan obertes. El ritme de les inscripcions és alt i s’espera aconseguir un rècord de participació. Podran realitzar la inscripció en https://www.crono4sports.es/info/1254/
Calendari de carreres