La Fira d’Oportunitats de Bellreguard es consolida amb una IV edició els dies 19 i 20 de febrer

L’esdeveniment, que havia estat ajornat en repetides ocasions a causa de la crisi sanitària, veurà la llum durant el cap de setmana del 19 i 20 de febrer, en horari de vesprada el dissabte dia 19 i durant tota la jornada el diumenge 20 de febrer.

 

ACOBELL, l’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard, prepara la que serà la IV edició de la seua particular i consolidada Fira d’Oportunitats. L’esdeveniment, que havia estat ajornat en repetides ocasions a causa de la crisi sanitària, veurà la llum durant el cap de setmana del 19 i 20 de febrer, en horari de vesprada el dissabte dia 19 i durant tota la jornada el diumenge 20 de febrer.

L’Associació pretén que esta nova edició siga un revulsiu per a la dolenta etapa que ha colpejat molt particularment al comerç i a les menudes empreses locals, i que amb energies renovades, esdevinga un espai on presentar una oferta diversa a preus molt competitius, on poder posar a la venda estocs amb el que suposa d’oportunitat per al públic comprador, i aparador de la interessant i potent xarxa de comerços i empreses de Bellreguard associades a ACOBELL.

Amb la participació de pràcticament la meitat del mig centenar d’empreses associades, la Fira comptarà amb més de 20 expositors relacionats amb l’alimentació, la tecnologia, les telecomunicacions i l’electricitat, la igualtat, les assegurances, el món financer, el disseny gràfic, les flors, les joies, els llibres, la moda infantil i juvenil, l’estètica i bellesa, i la moda femenina. També estaran presents altres sectors com els de l’automòbil, l’òptica, ferreteria i complements per a la llar, climatització, interiorisme i ceràmica i de les acadèmies de dansa. Tot un ventall d’establiments i empreses que de segur satisfaran les expectatives del públic de la comarca convidat a visitar-la.

Activitats de dinamització

Com a elements dinamitzadors, hi haurà taller de reciclatge el dissabte a la vesprada, un canta contes el diumenge al matí i un taller de ràdio inclusiva a càrrec de Proactives, consultora especialitzada en Igualtat. A més a més i com a colofó de la Fira, el diumenge a la vesprada tindrà lloc un simpàtic passe de moda infantil amb models voluntaris organitzat per la tenda Aston i una mostra de passarel·la d’alguns dels models de Sabrina Marco Boutique. La desfilada vindrà acompanyada d’una exhibició de dansa i ball a càrrec de les alumnes de l’acadèmia d’Àngela Bertomeu.

Sens dubte un programa interessant i intens per a un cap de setmana on celebrar i reivindicar el menut comerç local i gaudir d’una manera de comprar diferent, i on poder aconseguir alguna de les targetes regal de 50 € que seran sortejades entre els visitants de la Fira d’Oportunitats.

La Fira compta amb la col·laboració i cofinançament de la Conselleria de Comerç, l’Ajuntament de Bellreguard i la Unió Gremial a la qual està associada ACOBELL. També col·labora Caixa Popular, entitat amb la qual l’associació té conveniades diverses accions de suport durant tot l’any.