Tavernes acollirà dos proves puntuables per al Campionat d’Espanya d’Agility 2024

L’agility és una modalitat competitiva on una persona guia dirigeix al seu gos a través d’una sèrie d’obstacles

Tavernes de la Valldigna acollirà el pròxim 11 i 12 de febrer les dos primeres proves puntuables de classificació per al Campionat d’Espanya d’Agility 2024. La prova, organitzada per la Reial Societat Canina Espanyola (RSCE) i el Club Agility La Jungla de Xàbia, compta amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Animal i es disputarà en el poliesportiu municipal.

L’agility és una modalitat competitiva on una persona guia dirigeix al seu gos a través d’una sèrie d’obstacles, els quals ha de superar de forma neta i amb el menor temps possible.

Així, en les dos proves puntuables participaran els gossos i gosses més intel·ligents i àgils, tot dirigits pels millors entrenadors i entrenadores del panorama estatal i amb la presència d’un jutjat especialitzat en la puntuació d’este tipus de proves canines.

La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, ha assenyalat que “hem treballat junt a la nostra ambaixadora Sara Grau i el Club Agillity La Jungla perquè Tavernes es convertisca en una referència estatal d’esta modalitat. El passat any vam poder veure un xicotet tast, i en febrer gaudirem del millor agility al nostre poble”.