Sueca ofereix una sèrie d’activitats amb l’objectiu de fomentar la igualtat entre dones i homes

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat sol·licita una subvenció de la Conselleria per a la realització de tallers que fomenten la igualtat i el benestar físic i psíquic de la dona

 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, oferirà a la ciutadania una sèrie de tallers i activitats amb l’objectiu de fomentar la igualtat entre dones i homes, així com la inserció laboral de les dones. “Per a això, des del departament, tal com estableix la convocatòria, hem sol·licitat una subvenció a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a fi de dur a terme el desenvolupament del Pla d’Igualtat. Promoció de la Salut i Apoderament de les Dones, destinat a complir l’II Pla d’Igualtat dirigit a la ciutadania que es troba en vigor”, ha assenyalat la regidora de Polítiques d’Igualtat, Gema Navarro.

Entre les activitats proposades, es troben un taller i una exposició fotogràfica titulada Cosificada, que podrà visitar-se del 16 al 30 de maig, en el hall de la Biblioteca Pública, en l’horari habitual. El mateix dia 16, a les 18:30h, tindrà lloc la seua inauguració amb una xarrada titulada Rols i estereotips en la dona. Els dies 17 i 24 de maig, d’11.30 a 13.00 hores, es realitzarà una visita guiada amb activitats sobre l’exposició dirigida a l’alumnat de 1r d’ESO.

Així mateix, s’oferiran una sèrie de tallers amb el títol Autoestima’t, destinats a fomentar el benestar físic i psíquic de la dona. Es realitzaran al llarg de cinc divendres consecutius (29 d’abril, 6-13-20-27 de maig), en el Casal Jove, en horari de 16.30 a 18.30h. Podran apuntar-se tant dones com homes a través del correu electrònic: igualtat@sueca.es. Els tallers proposats tractaran qüestions com ara l’antiestrés, la respiració i relaxació, el control de l’ansietat i la calma, els estiraments i les patologies de les articulacions, i l’apoderament de la dona. En El Perelló i Mareny de Barraquetes s’oferiran també els tallers Pràctiques saludables per al benestar de la dona i Intel·ligència emocional: Foment del respecte i empatia.