«Som el que mengem» enceta la programació de la segona edició de Fira Mercat Gandia

Productes gastronòmics variats: alimentació ecològica, herboristeries, cervesa artesanal, vi ecològic, mel i cafè, entre altres.

«Som el que mengem» obri la segona edició d’enguany de Fira Mercat Gandia, tal com ha anunciat aquest matí en roda de premsa la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer. Des d’aquest dijous fins a dissabte 30 d’abril, l’espai del Mercat Municipal del Prado acollirà diversos comerços d’alimentació, herboristeria i begudes en els quals els productes gastronòmics i ecològics seran els protagonistes.

Segons ha anunciat la regidora, hi haurà aproximadament 14 expositors, alguns encara queden per confirmar. «Tindrem una representació d’alimentació i beguda eco; herboristeries; vins, amb una línia ecològica; i cervesa artesana de la Picaeta Sibarita», ha afegit. Així doncs, els i les visitants podran comprar aquells productes gastronòmics que més els agraden i consumir, a les taules que s’instal·laran fora del recinte, les tapes que s’oferisquen en els diferents estants.

La novetat d’aquesta segona edició és la incorporació de l’horari d’estiu en el qual les fires es desenvoluparan de dijous a dissabte, en lloc del cap de setmana. Així doncs, la inauguració es portarà a terme aquest 28 d’abril a les 18.00 h de la vesprada i tancarà a les 21.30 h; l’horari de vesprada dels següents dies serà el mateix. Els matins de divendres i dissabte «Som el que mengem» romandrà oberta d’11 h a 14h.

Expositors

Tal com ha anunciat Ferrer, els expositors confirmats per a «Som el que mengem» són: Serra Vegana (formatges eco i dolços); Picaeta Sibarita (cervesa i tapes); Lacteos Gandia (formatges i vi); Fermí (fruita); Helena Herbolari; Mel Silverio; Cafés Climent; Alba (alimentació eco i orgànica); Guerola (olives); Stills Vayà; Nova Rosella (Herbolari); Miquel Embotits Casolans; i Orión Vinos.

La regidora ha volgut animar també els comerços o serveis a que proposen les seues pròpies fires a la web https://firamercat.gandia.org/.