Sueca incrementa el nombre de beques de transport concedides als estudiants

S’ha passat de les 275 beques concedides l’any passat a les 347 en el curs actual

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, ha tornat a augmentar enguany el nombre de beques de transport que es concedeixen als estudiants del municipi, passant de les 275 de l’any passat a les 347 d’enguany. Tot això gràcies també a l’augment de l’import que ha destinat a este concepte en este curs, arribant als quasi 45.000 euros, 5.000 més que en el curs anterior. “Un any més, la nostra intenció és contribuir a pal·liar d’alguna manera la despesa que suposa per a l’alumnat haver de desplaçar-se diàriament fora del nostre municipi per a seguir la seua formació d’estudis universitaris o cicles formatius de grau mitjà o superior. Des de l’Ajuntament, continuarem treballant per a contribuir a una causa tan important per a nosaltres com és la formació dels nostres joves”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assenyalat que, encara que ara, per un temps limitat, algun mitjà de transport públic puga ser gratuït, “nosaltres continuarem apostant per ajudar a tots els estudiants que han de desplaçar-se fora del municipi, perquè sabem que qualsevol contribució pot ajudar a les seues despeses. Enguany hem augmentat la partida perquè arribe encara a més persones; considerem que estes beques són necessàries”. Així mateix, la primera autoritat local ha afirmat que li suposa una gran satisfacció que esta iniciativa s’haja consolidat en el temps, “ja que nosaltres vam ser els que, en la passada legislatura, vam plantejar esta necessitat, i des d’aleshores hem continuat apostant per estes beques a fi de continuar ajudant als estudiants i les seues famílies”.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha elaborat un llistat amb les persones beneficiàries d’estes ajudes en complir tots els requisits contemplats en la convocatòria. El llistat podrà consultar-se en la pàgina web de l’Ajuntament (www.sueca.es) i en els perfils oficials de les seues xarxes socials.