‘Sueca et beca’ torna a oferir 17 llocs de treball a joves del municipi

El Pla d’Ocupació oferirà contractes de dos mesos

Sueca tornarà a oferir a joves del municipi la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades que afavorisquen el seu accés al món laboral a través del Pla d’Ocupació Municipal ‘Sueca et beca’.

A l’igual que l’any passat, els i les beneficiaris/àries hauran de ser majors de 18 anys, estar empadronats/des en el municipi i trobar-se finalitzant els seus estudis universitaris o de cicles formatius.

Per a la posada en marxa, s’ha realitzat una inversió municipal de 42.461,62 euros.

Gràcies a este Pla, es podran beneficiar 17 joves del municipi amb un contracte laboral de dos mesos, els quals desenvoluparan les seues funcions en els departaments de: Recursos Humans, Agència de Desenvolupament Local (ADL), Policia Local, Informàtica, Medi Ambient, Turisme, Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà (DIAC), Serveis Socials, Foment Cultural, Servei Integral Tributari (Servit) i Arxiu.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 15 al 21 de maig, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Per a la tramitació, s’haurà de disposar de certificat digital. Per a qualsevol dubte o aclariment, l’Ajuntament facilita el telèfon 96 170 00 50 (ext.103 Míriam, ext. 1359 Isabel, ext.1075 Mónica i ext.1055 Paloma).