Sueca exposa les obres de Claros que reten homenatge al compositor José Serrano

Estará exposada al publique en el saló de plens de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Patrimoni, i amb motiu dels actes que s’estan celebrant per a commemorar el 150 aniversari del naixement del compositor José Serrano, ha programat l’exposició del valuós retrat titulat El Senyor José Serrano Simeón, que el pintor Alfredo Claros li va fer al mestre en 1925.

Pel que respecta al retrat que Claros va realitzar del Mestre Serrà, es tracta d’un oli d’alt valor artístic i històric pintat a la platja del Perelló, lloc on el compositor tenia una casa en la qual passava llargues temporades quan visitava Sueca.

L’any 1925 és també significatiu en la biografia de Serrano per ser l’any en què va compondre, com a Himne de l’Exposició Regional de València, la música que posteriorment va ser declarada formalment Himne Regional. A més, va ser l’any en què Sueca el va denominar Fill Predilecte.

L’obra El Senyor José Serrano Simeón, cedida temporalment per un dels nets del compositor, José Francisco de Brugada, estarà exposada al públic en el saló de plens de l’Ajuntament, els dies 3, 4, 5, 10, 11 i 12 de novembre, en horari de 18 a 21 hores, amb entrada lliure i gratuïta.