Sueca ofereix un estiu més el servei d’informació sobre l’estat de les platges

Els i les usuaris/àries podran conéixer prèviament informació el tipus de bandera, la presència de meduses, la temperatura o l’afluència de persones

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ha posat en marxa un any més el servei d’informació en temps real sobre les platges del seu terme municipal. Els i les usuaris/àries podran conéixer prèviament informació d’utilitat, com ara el tipus de bandera segons l’estat de la mar, la presència de meduses, la temperatura o l’afluència de persones en cadascuna de les platges de la zona marítima: les Palmeres, Motilla, la Llastra, Bega de Mar i Mareny Blau.

“La iniciativa d’oferir este servei va sorgir arran de la pandèmia, perquè la ciutadania i visitants pogueren conéixer l’estat de les platges quant a aforaments, color de la bandera, etc., abans de desplaçar-se. Posteriorment, hem continuat oferint-lo perquè ha funcionat molt bé i perquè així ho hem sol·licitat en el plec de condicions a les empreses que s’han encarregat del servei de socorrisme durant estos anys”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Per a poder accedir a esta informació, tan sols s’ha d’escanejar el codi QR del cartell que apareix publicat en les xarxes socials de l’Ajuntament i que es troba també en les postes sanitàries, o a través de l’apartat Platges de la pàgina web municipal.