L’Ajuntament de Simat convoca un dibuix amb motiu del Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Els dibuixos seran compartits a les xarxes socials durant el 28 i el 29 de gener i el més votat es convertirà en la imatge que utilitzarà el consistori per celebrar eixe dia

 

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha posat en marxa un concurs amb motiu del Dia Escolar de la No Violència i la Pau, que se celebra el pròxim 30 de gener. D’esta manera, els més menuts poden entregar els seus dibuixos relacionats amb esta temàtica a l’Ajuntament del municipi abans del 27 de gener.

Els dibuixos seran compartits a les xarxes socials durant el 28 i el 29 de gener i el més votat es convertirà en la imatge que utilitzarà el consistori per celebrar eixe dia. A més, rebrà un premi per part de la regidoria.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que l’objectiu d’esta campanya és «fomentar la pau i combatre la violència des de ben menuts per aconseguir un món més just i igualitari». Per això, ha animat a tots els xiquets i les xiquetes «que deixen volar la seua imaginació i expliquen a través del dibuix què és per a ells la pau».