S’executa la retirada de l’amiant i la demolició de l’antic rajolar d’Arlandis a Oliva

Es tracta d’una reivindicació històrica de dos dels centres educatius ubicats enfront a l’IES Gabriel Ciscar i el CEIP Alfadalí

La ciutat d’Oliva segueix anunciant bones notícies en aquesta recta final d’any. En aquest cas es tracta de l’esperada i reivindicada retirada de l’amiant i la demolició l’antic rejolar d’Arlandis que està ubicat front a l’IES Gabriel Ciscar i el CEIP Alfadalí.

 

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Ana Morell, es va reunir, la setmana passada amb l’empresa executora de les obres i les direccions dels dos centres educatius afectats, per tal de coordinar els treballs sense que afecten al centres, aprofitant les vacances de Nadal. La primera fase del pla d’execució ja està finalitzat amb la retirada total de l’amiant. La segona fase d’aquesta actuació ja ha començat i és la que correspon a la pròpia demolició d’aquest antic edifici, aprofitant que l’alumnat ha finalitzat les classes i no torna fins el 9 de gener.

 

Morell, ha avalat aquesta iniciativa i ha volgut “agrair la confiança de les direccions dels dos centres i de les seues AMPES, perquè ara finalment ja podem dir que estem donant solució a aquest problema que hem arrossegat des de fa anys i hem aconseguit que aquesta parcel·la, amb una inversió privada, es destine a la implantació d’un establiment d’hostaleria que sens dubte, revitalitzarà aquesta part del nostre benvolgut poble, cree llocs de treball i contribuisca a dinamitzar la zona”, ha afegit Morell.

 

Les obres, a càrrec de l’empresa privada que ha adquirit la parcel·la i l’antic rejolar d’Arlandis, tindran un cost que com a part compradora assumirà l’empresa privada. D’aquesta manera, Oliva resol un doble problema que hi havia en aquest punt de la ciutat, ja que s’ha retirat un problema que afectava a la salut de la població i per altra banda, s’ha aconseguit que una empresa privada multinacional faça una gran inversió, després de molts estudis de viabilitat empresarial i més encara, sabent que en un futur molt a curt termini, Oliva comptarà amb les connexions a l’AP7 i les ampliacions dels polígons industrials de la ciutat.