El Consell de la Infància de Gandia posa en valor les seues iniciatives amb un calendari

La iniciativa sorgeix a petició dels mateixos integrants del Consell i té com a títol «La infància pren el micro»

 

La regidora delegada d’Infància. Liduvina Gil acompanyada de Rània Oueddi, Alma Perelló i Gabriella Saldaña, integrants del Consell de la Infància de Gandia, han presentat en roda de premsa el calendari que el Consell ha dissenyat per a aquest 2023.

Tal com ha explicat Gil, la iniciativa sorgeix a petició dels mateixos integrants del Consell i té com a títol «La infància pren el micro». «Un dels compromisos del Consell és treballar per difondre els drets dels xiquets i xiquetes i, sobretot, fomentar activitats que milloren la qualitat de vida dels més menuts de la casa» ha detallat l’edil qui ha afirmat que aquest calendari dóna visibilitat al Consell i les seues activitats.

El calendari serà distribuït als centres escolars als alumnes de cinqué i sisé de primària que són els cursos on estany cursant els seus estudis els consellers.

Per part seua, les integrants del Consell han incidit en el fet que cadascun dels mesos recull iniciatives que s’han anat realitzant al llarg de l’any com ara homenatges als avis i àvies, la celebració del Dia Mundial de l’Autisme, la protecció del medi ambient, o la participació del Consell i els seus membres en diverses activitats commemoratives, entre d’altres.