Oliva anima a la població a apropar-se a les biblioteques municipals

L’objectiu és apropar a la població de totes les edats a les biblioteques

Oliva ha preparat un complet programa d’activitats per a celebrar el Dia de les Biblioteques. Divendres 20 d’octubre, a les 17.30 h i a la Casa de la Festa, lliurament de premis del Repte Lector 2023, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) i de l’Associació Artístico Musical d’Oliva (AAMO).

Del 20 al 27 d’octubre, exposició dels treballs manuals del Repte a la biblioteca Tamarit.

El 24 d’octubre, Dia de les Biblioteques, a les 17.30 h, a la biblioteca Tamarit, taller d’il·lustració amb Marta Antelo, la il·lustradora de la imatge del Repte Lector 2023. Taller per a xiquets i xiquetes a partir de sis anys. Cal inscripció prèvia a la biblioteca Tamarit (tel. 962963740/962963394). Aforament limitat.

Durant la mateixa setmana s’exposaran i també estaran disponibles per al préstec, tant a la biblioteca Envic com a la biblioteca Tamarit, les últimes novetats de la secció local i dels autors i autores més nostres.

També a les dues biblioteques podreu trobar un apartat de llibres procedents de donacions particular o de l’expurgo als que volem donar una altra oportunitat per a ser llegits.