Pau Alabajos posarà música al 9 d’Octubre de Ròtova

Les persones més majors del poble seran reconegudes amb una «mocadorà» i al llarg de la setmana els forns oferiran el dolç valencià.

Ròtova tornarà a realitzar un reconeixement a la gent gran del poble amb la tradicional mocadorada, per commemorar el 9 d’Octubre. Així, les 20 persones més majors del poble rebran aquest dolç tradicional. Dilluns, 9 d’Octubre, a partir de les 10.30h, tindrà lloc un passacarrer, en col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ròtova, per a repartir les mocadorades, acompanyats de la música de dolçaina i tabal i els balls de l’agrupació ‘Qui té pansa té dansa’.

Al llarg de la setmana, des de l’Ajuntament, han volgut animar a la gent del poble a adquirir este dolç tradicional en el comerç local, en el dia dels enamorats valencians. Tant l’Obrador de Salva com el Forn de Paco n’elaboraran.

Per altra banda, a les 18h, tindrà lloc una xocolatada, a càrrec de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ròtova.

A les 19h, el pati del Palau dels Comtes de Ròtova acollirà l’actuació del cantautor Pau Alabajos. Es podrà gaudir de les peces del cantautor de Torrent, de l’últim disc «Les hores mortes»; també cantarà temes que formen part dels discs anteriors i, a més, ens delectarà amb poemes musicats.