Ontinyent tanca la programació dels “Espais Familiars” amb una gran festa

37 famílies han participat de la iniciativa per promoure la comunicació i els vincles saludables

 

Una festa amb un berenar i un espectacle teatral-musical de caràcter educatiu tancava aquest dilluns la programació dels “Espais Familiars” d’Ontinyent, posada en marxa per l’Ajuntament el passat mes d’octubre. La festa, que tenia lloc al parc del Mestre Ferrero, junt a la ludoteca municipal, comptava amb la participació del grup “Els Ferralla”, qui amb el seu espectacle “Balla amb els Ferralla” tracta de conscienciar al voltant de “les 3 R”, reciclar, reutilitzar i reduir.

Les regidores Natàlia Enguix (Igualtat) i Katty Ushiña (Infància i Adolescència) intervenien per agraïr la implicació “de les 37 families participants en esta edició del programa, així com a les persones col·laboradores i professionals que s’han involucrat en fer un èxit d’aquesta iniciativa que preten promoure la comunicació i els vincles saludables en les families, a través d’un temps compartit de joc i relació amb els xiquets i xiquetes”.

Els “Espais Familiars” són un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament d’Ontinyent a famílies amb xiquets i xiquetes de zero a 2 anys, amb activitats com musicoteràpia, expressió artística i sensorial, psicomotricitat, tallers d’alimentació o conta contes, entre d’altres. En l’acte es recordava que la ludoteca romandrà oberta durant el mes de juny, i que a partir de juliol l’oferta municipal d’activitats per als més menuts comptarà un any més amb les escoles d’estiu.