Sueca es prepara per a celebrar la nit de Sant Joan

S’han programat una sèrie d’activitats per a celebrar la festivitat de Sant Joan en la zona marítima el pròxim 23 de juny a la nit

 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Turisme, ha programat una sèrie d’activitats per a celebrar la festivitat de Sant Joan en la zona marítima el pròxim 23 de juny a la nit. “Des de la Regidoria, volem oferir a la ciutadania i visitants una sèrie d’actes per a celebrar l’inici de la temporada estival. I quina millor manera que fer-ho a la platja, gaudint d’esta nit festiva! Per a això, facilitarem el necessari quant a seguretat i transport gratuït perquè la festa transcórrega sense incidents i tots els assistents puguen gaudir plenament”, ha assenyalat la regidora de Turisme en funcions, Manoli Egea.

A les 24 hores està previst un castell de focs artificials en el passeig marítim de l’Alguer, al costat del carrer Llirianos. A continuació, s’oferirà una discomòbil, des de les 24 fins a les 3 hores, també en el passeig de l’Alguer, pròxim al carrer Riu Segarra.

La Regidoria de Turisme ha previst també la instal·lació d’un Punt Violeta i un Punt Iris junt a la Posta Sanitària, situada en el passeig marítim, amb la finalitat de conscienciar i previndre conductes denunciables que impedisquen el gaudi de la festa. Així mateix, i per a facilitar els desplaçaments a la zona marítima, la Regidoria ha previst un servei d’autobús gratuït que eixirà de Sueca cap a les Palmeres, des de les parades del Pavelló Cobert i la situada al costat del túnel de la ronda Bernat Aliño, a partir de les 19.30 hores, cada 30 minuts aproximadament, fins a les 23.15 hores. Posteriorment, tornarà des de les Palmeres a Sueca, a partir de les 00.30 fins a les 3.00 hores.

Igualment, la Regidoria ha previst un servei d’ambulància, des de les 21 hores fins a les 3 hores, situada prop de l’ambulatori de les Palmeres.

Click here to change this text