Ontinyent ofereix visites en família als museus de la localitat

Xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys descobriran cada dissabte el Museu del Tèxtil i el MAOVA amb activitats de les quals poden participar amb un familiar

L’Ajuntament d’Ontinyent inicia esta setmana les activitats del nou programa “Museus en Familia”, una nova activitat inclosa dins les accions del “Pla Corresponsables”, posat en marxa per ajudar a les famílies a conciliar la seua vida familiar, laboral i personal i crear llocs de treball. Amb “Museus en Familia” xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys descobriran cada dissabte el Museu del Tèxtil i el MAOVA, amb tallers activitats de les quals poden participar amb un familiar.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, explicava que aquest programa, que es ve executant amb la participació de les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut, “aprofitem les subvencions aconseguides de la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Igualtat per afavorir i facilitar la conciliació, sempre de manera útil i educativa. Dins aquest pla vam posar en marxa escoles d’estiu, una ludoteca, un Espai Familiar a la Fira de Novembre, les activitats de Nadal Corresponsable o tallers d’autoestima per adolescents. Ara amb “Museus en Familia” volem seguir fent accions com estes, que ajuden a fer més fàcil la vida de les persones i contribueixen al benestar de la gent”.

Les activitats de “Museus en Familia” tindran lloc dissabtes de matí, al Museu del Tèxtil els dies 18 de febrer, 11 i 25 de març, 15 i 29 d’abril i 13 de maig; i al Museu Arqueològic MAOVA els 4 i 18 de març, 1 i 22 d’abril i 6 de maig. Les activitats inclouran una visita guiada, un contacontes i diferents tallers tematitzats en aspectes vinculats al sector tèxtil, a la història o l’arqueologia. Els xiquets i xiquetes podran estar acompanyats i acompanyades per un familiar, i per apuntar-se cal reservar plaça de manera gratuïta accedint al codi QR inclós en la cartelleria que es difon sobre l’activitat, podent-se ampliar la informació al telèfon 962918207.