Monterrey del Real de Gandia tindrà aigua potable abans de tres mesos

Els treballe ja han arrancat i portaren el recurs també al Preventori

Els veïns de la Urbanització Monterrey i el Preventori veuran complida la seua reivindicació històrica en tan sols 3 mesos.

Este dijous 11 de maig començaran les obres en la part alta de Monterrey per a subministrar a la urbanització i al Preventori Infantil d’aigua potable.

L’alcalde de l’El Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha afirmat en la reunió amb els veïns per a informar-los sobre l’inici de l’obra que “em vaig comprometre a portar aigua a Monterrey i així ho hem fet.

Només demane una mica de paciència en estos tres mesos per les molèsties que puguen ocasionar les obres”.

L’empresa SENDA (desenvolupament d’infraestructures i medi ambient) és l’encarregada de realitzar estes obres que tindran una duració de tres mesos “si no sorgeix cap problema”.

monterrey

Els treballs consisteixen a obrir una rasa des de Monterrey fins a la part baixa de la urbanització per a connectar amb el subministrament de l’el Real de Gandia.

Les rases s’aniran obrint de 100 en 100 metres i s’espera que esta fase arribe fins al preventori infantil en una setmana aproximadament.

Recomanació

Els treballs es realitzaran en el camí principal d’accés a la urbanització -accés pel Real de Gandia- pel que recomanen als veïns arribar fins a les seues cases per l’accés de Palma.

Mascarell ha recalcat als veïns que vagen “amb molta precaució per a evitar accidents i per seguretat de tots”.