2,6 milions per a la piscina coberta d’Ontinyent

L’infraestructura rep una ajuda de fons europeus

La remodelació de la piscina coberta d’Ontinyent, amb 2’6 milions d’euros del programa Next Generation de la Unió Europea, permetrà un estalvi energètic del 80% en energia primària no renovable.

Estan invertint-se 5 milions d’euros dins del programa EDUSI subvencionat amb els fons europeus FEDER, i ara estem visitant l’espai on amb les ajudes Next Generation hem rebut la subvenció europea directa més quantiosa a la ciutat, 2’6 milions per a la renovació integral de la piscina. Una actuació que persegueix un estalvi energètic.

L’arquitecte donava alguns detalls al voltant de l’avantprojecte de l’actuació, que planteja una millora de l’aïllament de tot l’edifici; la millora de les instal·lacions de climatització, ventilació i calefacció; la implantació d’un sistema de control automatitzat; rehabilitació de les quatre façanes mitjançant proteccions bioclimàtiques; creació d’una doble pell amb vegetació que embolica tota l’actuació; d’un hivernacle adossat; i la millora integral dels vestidors i sales de treball.