Montaverner obri les inscripcions per al MON·DOC 2022

Fins el 30 d’abril poden presentar-se els documentals a través de les plataformes en línia habilitades.

L’Ajuntament de Montaverner ha obert el procés d’inscripció de treballs per a la 14a edició de MON·DOC, Mostra de Cinema Documental, que es celebrarà del 18 al 26 de novembre. D’entre els documentals presentats es triaran els qui optaran al Premi MON·DOC al millor llarg i curt documentals, en la que serà la 10a edició d’aquest guardó.

Podran presentar-se al festival documentals produïts, o coproduïts, a Espanya des de l’1 de gener de 2021 i que no hagen sigut projectats en edicions anteriors de la mostra. Segons la seua duració competiran a la categoria de curts documentals (per als de duració inferior a 60 minuts) o a la de llargs (amb duració igual o superior a 60 minuts). La primera està dotada amb un premi de 500€ i la segona amb un de 1.000€. A més tots els documentals finalistes optaran també al Premi del Públic (amb una dotació de 300€). Els guanyadors dels tres guardons rebran també una estatueta, obra de l’artista albaidí Rafa Amorós.

El procés d’inscripció s’obrirà el pròxim divendres 1 d’abril a través de dues plataformes en línia. A la web de l’Ajuntament de Montaverner ( https://www.montaverner.es/seccion/mon-doc ) estan disponibles les bases del premi així com els enllaços per a fer les inscripcions.