Montaverner instal·la un desfibril·lador en el centre de la localitat

En el moment en què s’usa el desfibril·lador es connecta automàticamen amb el telèfon d’emergències per indicar els passos a seguir amb el pacient.

Montaverner ha incorporat un nou desfibril·lador Extern Automàtic,aquest s’ha instal·lat en l’exterior del Centre de Salut, en el centre del poble. D’aquesta manera el que es pretén és que estiga en un lloc cèntric i accessible a la població perquè puguen fer ús d’ell quan siga necessari. El desfibril·lador permet tractar una parada cardiorespiratòria, actuant ràpidament per a poder salvar la vida de qualsevol persona.

En el moment en què s’usa el desfibril·lador aquest automàticament connecta amb el telèfon d’emergències i a més et va indicant els passos a seguir amb el pacient.  Des de la Regidoria de Sanitat s’han realitzat diversos cursos formatius en el municipi per a aprendre a emprar-lo. S’ha explicat les particularitats de l’aparell i com poder manejar-lo en cas de necessitat.

La Regidora de Sanitat, Gloria Soriano ha mostrat la seua satisfacció per l’adquisició del desfibril·lador i ha assegurat que des de l’Ajuntament de Montaverner continuarem promovent mesures i eines necessàries per a garantir la seguretat dels nostres veïns i veïnes. Volem continuar duent a terme accions que ajuden a salvar vides. Avui Montaverner és un poble més **cardioprotegido”.