Montaverner posa en marxa un programa de passejos saludables

Les eixides es realitzen els dimarts i els dijous a les 16:15h des de la piscina municipal.

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Montaverner, encapçalada per Gloria Soriano, s’ha posat en marxa la iniciativa «Montaverner camina» per a fomentar l’activitat física i les relacions socials, promovent hàbits saludables en l’entorn comunitari.

Es tracta d’un programa de dues eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dimarts i els dijous a les 16:15h des de la piscina municipal.

Les persones participants van acompanyades per un monitor que guia en les caminades. La primera eixida va tenir lloc el dimarts 14 de març i cada dia que es realitzen les caminades es poden unir les persones que ho desitgen.

Des de la Regidoria de Sanitat, Gloria Soriano destaca la importància d’iniciatives d’aquest tipus que ajuden al fet que les persones, a part de fer exercici, socializen entre elles. En els últims anys hem posat en marxa diverses activitats de foment de l’activitat física per a majors o “Montaverner camina” que ha tingut un molt bon acolliment amb més de 30 participants en el seu primer dia.