L’escoleta municipal de Montaverner serà totalment gratuïta

La iniciativa s’emmarca dins del pla d’afavorir la conciliació de les famílies de la localitat

A partir d’este mes de febrer l’Ajuntament de Montaverner assumirà el cost de l’escolarització dels xiquets i xiquetes de l’escoleta municipal “tunetes i tunets” en el seu horari de 9 a 13h, així com el servei de matinera.

Tot i el bo de Conselleria, fins ara les famílies estaven pagant aproximadament 60€ mensuals per portar als seus fills i filles en horari de 9 a 13h i 20€ si utilitzaven el servei de matinera.

Amb aquesta iniciativa el que es pretén des de la Regidoria d’Educació, encapçalada per Inés Tudela, es apostar per una educació gratuïta des dels 0 anys. A partir d’ara les famílies s’estalviaran vora 80€ que assumirà l’Ajuntament i tan sols pagaran si volen utilitzar el servei de menjador o l’escoleta de vesprada.

A més es continuarà oferint l’escoleta matinera gratuïta tant per als xiquets i xiquetes de l’escola com de l’escoleta, així com extraescolars gratuïtes fins a les 17:30h al CEIP Doctor Esplugues.

Segons Tudela, estem treballant per a poder aconseguir una conciliació familiar real i d’altra banda ajudar econòmicament a les famílies montavernines.