Home Economia Miramar contracta 12 treballadors a través d’ajudes per valor de 41.000 euros

Miramar contracta 12 treballadors a través d’ajudes per valor de 41.000 euros

Miramar contracta 12 treballadors a través d’ajudes per valor de 41.000 euros

Cinc persones aturades del municipi treballen, durant sis mesos, gràcies a dues ajudes del SERVEF

Set veïns s’incorporen al servei de manteniment municipal a través del Pactsafor

L’Ajuntament de Miramar ha contractat a cinc persones aturades del municipi gràcies a diverses subvencions que sumen un import de més de 41.000 euros. Aquestes contractacions suposen la incorporació durant sis mesos d’empleats tant joves com majors de 30 anys que passen a formar part del cos de manteniment d’edificis, zones verdes i espais públics municipals.

En concret, els cinc treballadors van començar a mitjans de desembre i acabaran el proper 16 de juny de 2019. Així mateix, aquestes subvencions permeten incorporar treballadors no qualificats i aturats de llarga durada, «de manera que es beneficien diferents perfils, tots ells de difícil inserció laboral «, exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca. Aquestes ajudes han estat concedides per la Generalitat Valenciana a través de dos programes de foment del treball del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF). Cal recordar que el procés de contractació comença amb l’elaboració d’un llistat de treballadors en el SERVEF. A continuació es forma una comissió amb representants dels sindicats i un tècnic municipal, que seleccionen els treballadors en funció de la seva antiguitat a l’atur, si compten amb familiars a càrrec seu i si reben o no algun tipus de prestació.

A més, set persones s’han incorporat a treballar aquest gener de 2019, en el marc del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Safor (Pactsafor). Aquestes contractacions, tal com s’ha fet durant els últims anys, es duen a terme seguint els criteris i barems establerts en el Pactsafor.