Home Actualitat Gustavo Mascarell, candidat a l’alcaldia del Real de Gandia

Gustavo Mascarell, candidat a l’alcaldia del Real de Gandia

Gustavo Mascarell, candidat a l’alcaldia del Real de Gandia

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha quedat proclamat candidat del PSPV-PSOE a la reelecció per a les eleccions municipals de 2019. Així es va decidir per unanimitat dels militants i simpatitzants socialistes del Reial el passat 15 de desembre de 2018.

Mascarell, recent Secretari General dels Socialistes del Real, ha volgut agrair la confiança dipositada en ell i en el projecte que encapçala des de la present legislatura.

«És un honor encapçalar la llista de la candidatura local del PSPV amb la qual, estic convençut que, tornarem a aconseguir l’alcaldia del Real, ja que, el actual equip de govern hem fet i estem fent un gran treball que ha fet créixer i molt, al municipi ».

«Tenim per davant, el repte il·lusionant de donar continuïtat a tota la feina feta i alhora, fer créixer el nostre projecte de millorar la vida dels realeros i realeras, i junts, seguir creixent com a poble »ha aseñalado Mascarell.

«El Reial ha millorat i progressat molt en aquesta legislatura. Hem sanejat l’Ajuntament, hem estat capaços de reduir moltíssim el deute municipal i transformar el municipi. El Consell i la Diputació han realitzat un gran esforç inversor destinat a la recent rodona d’accés a la Urbanització de Monterrey, la millora de centres educatius a través del Pla Edificant, la primera fase de l’aigua potable per a la urbanització de Monterrey i el CAES La nostra Senyora del Amparo, la construcció del magatzem municipal, entre d’altres molts projectes que ja estan en marxa», ha afirmat Gustavo Mascarell.