Sueca torna a concedir beques transport per a l’alumnat de cicles formatius

Les sol·licituds es poden presentar  fins al 7 de novembre

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, ofereix un any més als estudiants del municipi, la possibilitat de beneficiar-se d’unes beques de transport per a facilitar els desplaçaments als diferents centres d’ensenyament mitjà i superior. Per a això, el consistori destinarà estes ajudes que contribuiran a pal·liar, en part, la despesa que suposa a l’alumnat desplaçar-se fora de Sueca diàriament per a seguir els seus estudis universitaris o de cicles formatius de grau mitjà o superior.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a partir de demà, 24 d’octubre, fins al 7 de novembre, tots dos inclosos, per via telemàtica mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament, per al que s’haurà de disposar de signatura electrònica. Excepcionalment, quan no es dispose de mitjans electrònics, es podrà presentar la sol·licitud i la documentació corresponent de manera presencial en el Departament d’Informació i Atenció a la Ciutadania (DIAC) de l’Ajuntament.

La quantia individualitzada de l’ajuda dependrà de la distància existent entre Sueca i el municipi on es cursen els estudis, establint-se les quantitats en 100 euros, per a menys de 18 quilòmetres, i 150 euros, per a més de 18 quilòmetres.