L’artista local Elisabeth Bustillo, protagonista de l’exposició del 25N a Potries

«Que no et silencien» prima la diversitat de dones com a eix fonamental a les obres que ens presenta en aquesta col·lecció artística.

El pròxim 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones la Casa Ajuntament albergarà l’exposició de l’artista local Eli Bustillo. La inauguració tindrà lloc el mateix dia 25 a partir de les 19:30 hores.

«Que no et silencien» és un recull de pintures amb una temàtica on prima la diversitat de dones com a eix fonamental a les obres que ens presenta en aquesta col·lecció artística.

Renovació Pla d’Igualtat

El passat dilluns, 14 de novembre, es va realitzar la segona sessió de formació per a la renovació del Pla d’Igualtat Municipal. Potries finalitza el primer Pla aquest any 2022. Amb la participació activa de la Comissió d’Igualtat s’han dut a terme més del 80% de les accions previstes. En estos moments el consistori està en procés d’encetar noves línies d’acció i han animat a tota la població Aprofitem per a que ho desitge a formar part de la Comissió d’Igualtat «per tal de i actualitzar d’aquesta manera el  desig de ser un poble igualitari i feminista en tots els aspectes».