Potries crea una secció de la Biblioteca Municipal en el seu Museu

Etnografia i antropologia, nous exemplars

L’Ajuntament de Potries ha commemorat el dia mundial de les biblioteques, que se celebra cada 24 d’octubre, amb la creació d’una nova secció de la biblioteca municipal dins del Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez.

Aquesta novetat, incorpora exemplars sobre etnografia, antropologia i fascicles específics de ceràmica i terrisseria, que es podran trobar en el punt d’informació turística ubicada en la casa-taller de l’últim terrisser en actiu que hi hagué a Potries.

La Generalitat Valenciana li atorgà el reconeixement de museu a la Cassoleria en l’any 2018, any en què també va passar a formar part de la xarxa de museus d’etnologia de la Diputació de València. Des d’aleshores, el consistori sempre ha considerat aquest espai com un contingent cultural en constant transformació on s’hi han acollit exposicions d’art modern, concerts, certàmens literaris, col·loquis, entre altres.

Així doncs, el Museu de Potries torna a erigir-se una vegada més com a polivalent cultural en el que s’espera la interacció dels que el visiten en el seu horari d’obertura al públic, de dimarts a dissabte, d’11h a 15h.