L’alumnat del Real de Gandia ja té la manta-escola

Esta iniciativa, promoguda per l’Ajuntament, s’ha dut a terme als centres educatius CEIP Beato Carmelo i CAES Ntra Sra de l’Empar.

L’alumnat del CEIP Beato Carmelo i CAES Ntra Sra de l’Empar van rebre la setmana passada, per part de l’Ajuntament del Real de Gandia les mantes-escola per protegir-se del fred durant les pròximes setmanes.

Esta iniciativa, s’ha dut a terme gràcies a les regidories d’Educació i Cultura, ja que, segons la normativa de la Conselleria d’Educació, les aules han d’estar ventilades per evitar la propagació de la COVID-19, fet que suposa una disminució de la temperatura a les diferents classes.

Des dels centres educatius s’han mostrat molt agraïts per esta iniciativa, ja que «els xiquets i les xiquetes estan passant fred estos dies». Per la seua banda, els més menuts han rebut les mantes-escola entre aplaudiments i alegria.

L’alcalde del municipi, Gustavo Mascarell afirma “que des de l’Ajuntament seguim aportant el nostre granet d’arena per millorar l’estada a les aules en aquests mesos de fred i gelor. Estem per donar solucions i dins de les nostres possibilitats seguirem actuant per a millorar el dia dels nostres veïns i veïnes”.