L’Alcúdia de Crespins tanca la Campanya de Nadal repartint més de 2.000 euros en premis i xecs regals

Prop de 90 comerços han participat en la Campanya de Nadal que ha organitzat la Regidoria de Promoció Econòmica

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha repartit aquest passat Nadal més de 2.000 euros en regals en la campanya de suport al comerç local “Ara més que mai, per Nadal compra el comerç local”, una iniciativa amb la qual s’ha fomentat l’activitat del teixit comercial del municipi donant premis i ha animat els veïns i les veïnes de la localitat a consumir en els establiments locals tan afectats per la crisi sanitària de la Covid-19.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica, el seu responsable, Pedro Garcia León, hi ha agraït la implicació dels quasi 90 comerços que han participat per dur endavant la Campanya de Nadal, i també ha volgut donar les gràcies a totes les veïnes i veïns que han fet les seues compres als comerços locals recolzant d’aquesta forma al xicotet comerç.

Així mateix, enguany s’ha organitzat amb un gran èxit de participació el primer Concurs de decoració nadalenca de balcons i terrasses al carrer. Una iniciativa que s’espera repetir el pròxim Nadal amb un augment en la dotació econòmica dels premis.