L’Alcúdia de Crespins finalitza el programa de temàtica mensual de foment del comerç local

Una iniciativa econòmica que en aquests últims cinc mesos ha repartit al voltant de 1.800 euros en xecs regals per fomentar el comerç local

 

La Regidoria de Comerç de l’Alcúdia de Crespins va entregar ahir els xecs de 30 euros a les guanyadores i guanyadors de la campanya de foment del comerç del “Mes de la Restauració” amb el qual finalitza, després de la campanya especial de Nadal, el programa “Endavant amb el Comerç Local”.

Una iniciativa econòmica que en aquests últims cinc mesos ha tingut com a objectiu estimular les compres al poble mitjançant temàtiques mensuals, en la qual han participat més de 60 comerços, establiments i autònoms i que ha repartit al voltant de 1.800 euros en xecs regals.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha subratllat que amb aquesta iniciativa de promoció del comerç de proximitat hem buscat “la reactivació social i econòmica del nostre poble així com la defensa del xicotet comerç davant la situació provocada per la pandèmia”.

A més a més, ha agraït la participació en el programa a tots els comerços adherits i a totes les veïnes i veïns del poble que han realitzat les seues compres al comerç alcudià.

Pla de Reactivació Econòmica

Per la seua banda, l’alcalde ha explicat que les ajudes al teixit comercial de la localitat “és un eix fonamental en el pla de reactivació econòmica” i al que continuarem “donant suport durant el pròxim exercici”.

Finalment, Garcia ha aprofitat per a anunciar que la setmana que ve es presentarà la Campanya de Nadal a l’Alcúdia de Crespins, de la que ha avançat que enguany hi haurà algunes novetats i molts premis.