L’Alcúdia de Crespins fa entrega dels xecs regal de 30 euros als guanyadors del mes

Dins del Programa Endavant amb el Comerç Local hui també s’ha encetat la nova campanya mensual d’octubre amb el “Mes de la Restauració”

 

La Regidoria de Comerç de l’Alcúdia de Crespins, dins del Programa “Endavant amb el Comerç Local” que té com a objectiu fomentar les compres al municipi, va lliurar ahir els xecs guanyadors de la campanya del mes de setembre, Comencen amb bon peu, amb el qual s’han repartit més de 300 euros en 11 xecs de 30 euros per consumir als comerços participants.

A més a més, s’ha presentat la nova campanya el “Mes de la restauració”, en la qual participen 10 establiments i bars en el sorteig d’un xec-regal per valor de 30 euros. En aquesta ocasió, amb cada consumició s’adquireix una papereta per participar en el sorteig.

 

Participació de 60 comerços

Una vegada lliurats els xecs, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha recordat que “amb aquest mes ja en són cinc i ja han participat vora 60 comerços del municipi”. El que reflecteix, com ha subratllat Garcia, que amb aquesta iniciativa de promoció del comerç de proximitat “busquem la reactivació social i econòmica del nostre poble així com la defensa del xicotet comerç davant la situació provocada per la pandèmia”.

Finalment, el responsable de l’àrea ha agraït la col·laboració dels comerços adherits a aquest programa, ja que gràcies a ells es “pot fer possible aquesta iniciativa econòmica”.