L’Alcúdia de Crespins acull el II Concurs de Canaris Gloster de la Comunitat

El Poliesportiu Municipal acull el certamen el pròxim dia 3 de desembre

Després del gran èxit de l’any passat, l’Alcúdia de Crespins tornarà a acollir el pròxim dia 3 de desembre el II Concurs Internacional de Criadors Gloster (IGBA) de la Comunitat Valenciana. Un concurs, patrocinat per la Regidoria d’Esports, que reunirà al municipi a centenars de pardalets d’aquesta raça de canari anglés i en el qual s’elegirà al millor canari gloster per la seua bellesa i elegància.

En aquest sentit, el president del Gloster Club de la Comunitat Valenciana, Francisco Cortés Catalán, ha explicat que la primera edició «va ser un èxit de participació en la qual van assistir un total de 744 exemplars i ens vam reunir un total de 73 criadors de la raça», per aquest motiu, Cortés s’enorgulleix de poder realitzar el segon monogràfic internacional sobre el canari Gloster Fancy el pròxim desembre en terres valencianes.

Així mateix, a causa de la «grata experiència» de la passada edició en aquesta “s’espera més afluència de criadors i públic i, tanmateix, hem augmentat el jurat per a l’esdeveniment i vindran d’Anglaterra, Holanda i Espanya», ha confirmat el president.

Importància campionat

Cortés també ha volgut agrair al regidor d’Esports, Gerard Borja, i al «magnífic» Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins «tot el suport dut a terme i les facilitats per al desenvolupament del concurs».

Per la seua banda, el regidor, Gerard Gimeno, ha afirmat que «estem encantats que un campionat tan important per als amants d’aquesta modalitat d’aus es torne a celebrar al nostre poble, ja que demostra el nostre compromís amb tota mena d’esports».