Canals posa en marxa la recollida  de residus porta a porta de Aiacor

S’instaurarà aquest sistema a tota la localitat

L’Ajuntament de Canals ultima la posada en marxa de la recollida selectiva de residus porta a porta a Aiacor, la Serratella i Mirabolvens, projecte pilot previ a la instauració d’aquest sistema a tota la localitat. El 14 de desembre, a les 18.00 hores, tot el veïnat està convocat a una xarrada informativa amb una educadora ambiental que tindrà lloc al Centre Cultural Sant Jaume Apòstol d’Aiacor.

El 19 de desembre, se situarà un stand en la plaça Joan Carles I amb carpa, aparador i «roll-up» on dues educadores ambientals repartiran el material i resoldran qualsevol dubte. A més a més, l’Ajuntament ha preparat un tríptic informatiu que es repartirà a la ciutadania i que ja podeu descarregar a la web canals.es.

El material que es repartirà per a cada vivenda serà: 1 cubell marró per l’orgànica airejat de 10L per a l’interior, 1 cubell marró per l’orgànica de 20L per a l’exterior, 1 cubell gris de 30L per a la fracció selectiva-separada (resta, envasos i paper-cartó) per a l’exterior. En el cas de grans productors (bars, tendes i CEIP) es repartiran cubells de 120L de colors marro (orgànica), blau (paper-cartó), groc (envasos) i gris (fracció resta).