L’alcaldessa de Llaurí condemnada per conduir baix els efectes de l’alcohol

Este matí s’ha celebrat el judici ràpid en el que ha sigut condemnada a una multa de 960€ i a la retirada del permís de conduir durant 8 mesos.

 

L’alcaldessa del Llaurí, la socialista Ana María González Herdaro, va donar positiu el dissabte a València en un control d’alcoholèmia. Els fets van succeir passats uns minuts del tancament dels locals de copes de la zona de la Marina de València, quan agents de la Policia Local la van aturar en un control rutinari. Els agents van sotmetre a González Herdaro al test d’alcoholèmia i que va donar un resultat molt superior al permès, superant els 0,6 mg/l.

Este matí s’ha celebrat el judici ràpid per conformitat de les parts en el Jutjat d’Instrucció 20 de València. L’acusada ha acceptat les penes sol·licitades per la Fiscalia en el seu escrit d’acusació per la comissió d’un delicte de conducció sota la influència de begudes alcohòliques (CIBA): multa de 4 mesos a raó de 8 euros de quota diària (total de 960 euros) i retirada del permís de conduir durant 8 mesos. La sentència ha sigut declarada ferma i serà remesa a un jutjat penal de la ciutat per a la seua execució