Assumpta Domínguez anuncia que no repetirà com a cap de llista de Compromís en Potries

Sergi Vidal serà el candidat a les eleccions de 2023

L’alcaldessa ha anunciat que no repetirà com a cap de llista de Compromís per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Domínguez ha publicat que “És l’hora del relleu per a encapçalar el nostre projecte polític de poble […]. És una decisió molt meditada, conscient i necessària per a donar un nou impuls a la gestió al front de l’Ajuntament. Han estat dos legislatures apassionants, d’intensa gestió i de dedicació plena amb un únic objectiu: millorar la vida de les persones del nostre poble. El meu compromís és ferm i ho seguirà sent perquè la política és lluitar per la felicitat de les persones i el futur el construïm cada dia entre tots i totes. Ens trobarem a les places i els carrers, com sempre”.

 

El passat divendres 11 de novembre, en l’assemblea de Compromís Potries, l’actual regidor de cultura i patrimoni i portaveu del grup, Sergi Vidal, es va proposar com a candidat i el col·lectiu local li va donar la seua aprovació.

Vidal ha afirmat que “el projecte de Compromís Potries demostra la seua estabilitat, control i perspectiva de futur, amb molta capacitat de generar relleus i seguir engrescant una àmplia majoria de veïns i veïnes”. El regidor ha expressat que “serà difícil estar a l’altura d’una gran alcaldessa com Assumpta, però continuarem deixant-nos la pell per fer realitat tots els projectes que estan en marxa, en construirem de nous i farem avançar el nostre poble de manera constant i feliç”.