L’Ajuntament de Sueca ofereix un campament gratuït per a un total de 40 xiquets i xiquetes dins del Pla Corresponsables 2021-22

Es tracta d’una de les activitats dirigides a menors de 14 anys que s’han posat en marxa amb la finalitat d’afavorir una millor conciliació laboral i familiar

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, ofereix 40 places gratuïtes per a participar en un campament d’estiu a Guardamar del Segura, del 25 al 29 de juliol. Es tracta d’una de les activitats dirigides a menors de 14 anys que, des d’esta Regidoria, s’han posat en marxa amb la finalitat d’afavorir una millor conciliació laboral i familiar. Este programa d’activitats s’ha pogut desenvolupar gràcies a la subvenció Pla Corresponsables 2021-22.

Des de l’Ajuntament s’informa a totes les famílies interessades que el termini de sol·licituds per a participar serà del 13 al 23 de juny, i que hauran de presentar-se per registre d’entrada. Els xiquets i xiquetes hauran de tindre entre 8 i 14 anys i estar empadronats a Sueca. “Oferim 40 places i, en principi, se seguirà l’ordre de registre d’entrada per a la seua inscripció; encara que este no serà del tot vinculant, atés que hem de tindre en compte altres necessitats familiars o alguna circumstància d’especial vulnerabilitat, tal com estipula la subvenció”, ha explicat la regidora de Polítiques d’Igualtat, Gema Navarro.

Posteriorment a la inscripció, les famílies rebran un correu electrònic amb una fitxa que hauran de presentar emplenada i signada en la reunió que es convocarà, i a la qual haurà d’assistir el pare, mare o alguna persona adulta en representació del xiquet o xiqueta. Per això, és necessari facilitar, en el registre d’entrada, el correu, telèfon i nom de qui presenta la sol·licitud i els noms dels i les menors als qui s’inscriu.

La reunió se celebrarà el dijous 30 de juny, a les 19.30 hores, en el saló d’actes de la Casa de la Cultura. La Regidoria de Polítiques d’Igualtat i l’empresa que organitza el campament (Femescola-Educo) facilitaran tota la informació respecte a l’activitat. Per a resoldre qualsevol dubte sobre este tema, pot enviar-se un correu a igualtat@sueca.es o telefonar al 96.170.00.50 Ext. 1067-1484.